Det va länge sedan.

Hej där :)
Har vart jätte dålig på att skriva här dom senaste dagarna.
Men det har inte hänt något speciellt, så har inte haft så mycket att skriva om ändå. Men om en liten stund kommer Henrik hit, Vi ska gå och leka med Carro & Michella, vi skulle egentligen åkt till leklandet ( Om de hette så? ) i etown, men på grund av att Henrik vart sjuk så kunde vi inte det för alla andra barns äckliga bakterier. Så det får bli en annan gång. Planer på att gå till badhuset också, men det va stängt, så synd :/ .. Så de får väl bli... en fika (?) .. Eller något..

Men nu måste jag göra mig i ordning, Hörs senare :)

Dagen innan julafton, pirr! :D

Såhär är det varje år, typ, en massa jävla stress dagen innan & ändå hinner man inte med allt man planerat, iallafall för min del. Det känns som jag bara har vart och svängt överallt idag, först en sväng förbi Jenny & Stefan och bytte klappar, sedan hem en stund, iväg till Willys och hjälpte Jenny handla, och mycket folk & mycket stress. Sendan hem igen, och iväg igen och handla julklapp till farmor, och vart ett inpulsköp till pappa också, elvisp ;) Alltid bra att ha. haha. Sen iväg till farmor och ge julklapp & fika.. Sen hem, och vet ni vad? iväg IGEN, haha. Gick ner på stan och handlade sista julklappen, så nu är alla klappar inslagna och färdiga.. Så nu sitter jag bara här och väntar till morgondagen som ett litet barn, haha..

Är faktiskt extra nyfiken i år för jag tror jag vart lite extra snäll för jag har egentligen inte önskat mig något med de är massa paket som jag inte har lyckas gissa vad det kan vara, förutom ett har jag en aning om vad de kan vara. Men jag har klämt och försökt tjuvtittat men inget resultat. Mohahaha..

Men ska försöka sova nu, så dagen kommer fooort. haha..

Godjul på er alla <3
PUSS!

Julklappsbytning!

Tjoho!
Ska alldeles strax åka till jenny & Stefan för att byta julklappar :) Sen kommer Josefine hit, bullar & te blir de de. och idag måste jag städa, ser ut som en bomb har slagit ner här. Hehe.


Julklappar.

Halloj :)
Igår var jag och Caroline och handlade julklappar, hittade till nästan alla, har lite kvar att handla. Men usch vad mycket folk det va. Men vi kom dit vid 10, då va det lugnt, allt folk började komma in vid lunch. Hittade också ett par nya skit mysiga mjukisbraller, behövdes verkligen :) ..

Idag va vi och träna, Step upp. och jag säger bara, FAN vad det va jobbigt, och riktigt svårt faktiskt. Kommer ha träningsvärk imorgon. Haha ..

Men ska hoppas in i duschen nu. :)

Elvis Presley





 

 

 


<3

Tjolahopp.

Godmorgon!
Jag är typ tröttast i världen, & ikväll blirä fest.

Ska iväg o sola nu, hörs sedan :)

Jag har tråkigt!

Jag känner mig tung i huvudet & seg i kroppen, hoppas verkligen inte jag håller på och blir sjuk. Men har säkert bara sovit dåligt. Ska strax till Jenny, sen får jag se vad som händer. Har iallafall jätte tråkigt och är så irriterad på ssm som aldrig har tid och säger att dom ska ringa & aldrig ringer. Usch. Men får väl hoppas på att dom har tid på tisdag som hon sa.. Mmmm, visst!



Dagens låt 2



Dagens låt


Dubbelt så långt jullov!

Hallå mina vänner :)
Så himla najs, Idag får vi jullov och vi början inte förens den 27 januari igen, eller något likande. Så vi får ett väldigt långt lov och det kan jag säga att det verkligen behövs. Är så satans skol trött, så det är inte fel med extra lov :) .. Ska strax palla mig iväg till skolan, få betyg och sånt. Vi ska väl ha en liten egen avslutning. Flyttar ju över till Thomas till nästa termin, så inge mer komvux för våran del..

Jaja, ska börja fixa iordning mig nu, så hörs vi sen.

Älskade mor <3

Hej älskade mamma.
Detta skriver jag till dig! Först och främst vill jag börja med att jag saknar dig så mycket. Du finns i mina tankar varje dag. Det har hänt så himla mycket sen du lämnade oss. Jenny har fått två otoligt fina barn, henrik & Anton heter dom. henrik är 2 år & 3 månader, och Anton är 9 månader. Jenny & Stefan bor i ett hus i vansö med sina barn. Anderas bor fortfarande hemma med jobbar och håller på och spar till något, jag är inte så insatt i det, men det är något ledigt år han ska segla på. Men papp har det gått lite si & så med, träffat en hel del idiotiska tjejer efter dig, men nu har han träffat en riktigt bra tjej, men hon kommer aldrig kunna bli lika underbar & fin som du. Men iallafall, jag har haft mina upp och ner gångar, skolan har inte vart mitt största intresse, men nu har det vänt och det går riktigt bra, har en hel del VGn och resren G . Så det känns toppen, men när allt har gått och fel håll, har jag kämpat för dig, din sista önskan va att det skulle gå bra för oss barn, och det gör det, nu iallafall :) .. Jag håller på att fixa en egen lägenhet också, det känns verkligen helt underbart. Så jag hoppas att jag får den.  Men det har inte bara hänt bra saker, Farfar gick bort ett par år efter dig, det va fruktansvärt tungt för farmor och det tror jag det fortfarande är :( .. Sen tidigare i år gick kusin Tobias bort i en bilolycka, så hemskt :( .. Det känns tungt, så vi hoppar över att prata om det. Oliver har det bra, han är sig lik, haha. Lika knäpp som han alltid vart, om inte knäppare. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Vi kan inte se dig, men ibland kan jag känna din närvaro, så du kanske är här bland oss ändå, så då vet du redan allt det här. Esch, jag vet att du är här balnd oss. 

Jag hoppas att vi ses snart igen, nån gång gör vi det, och jag längtar, jag längtar efter en stor kram av dig. <3
Du är den bästa som finns och det finns ingen som kan ta din plats, Mamma... Jag saknar dig, jag saknar dig varje dig. Du är den finaste ängeln....
 



Jag kommer alltid att älska dig! <3333333333

Egen lägenhet(?)

Nu sitter jag & väntar på att hon från ssm ska ringa upp igen. pratade tidigare idag men hann inte med så mycket så hon ringer ringa upp lite senare.. Så jag hoppas massvis nu att jag kan få den!!!!!!!!!! :D

Lite senare ska jag träffa Carro, fixa lite saker på stan, ta en fika och sen iväg och träna :) <3

Sååå.. hörs sen. Har inte mkt mer att säga just nu.


Haaaallå.

Tjenis penis!
Idag är det en bra dag, jag mår bra,
 va i skolan nån timme, helt i onödan så drog hem tidigare, skönt :) Sen sög den ändå där för Josefine var inte där.. Så har vart hemma och segat bara.  Men strax blir det krogen med Peter, ta nån öl och så bara..

Juste, var ju och kolla på lägenheten igår, den va jätte bra, förutom lite sliten. Men det går alltid att fixa. Så den ska bli min. Ska ner till ssm och snacka lite med dom och hoppas på det bästa. Så det blir mitten av januari eller första februari :D .. Jag är glad! :D

Men nu ska jag börja göra mirg iordning.
Puss & Kram

Idag är det min dag, Wooho!

Äntligen är dagen kommen, 18 jävla år idag! ;) ..

Just nu sitter jag och väntar på Josefine ska komma, vi ska baka tååårta & bullar. Sen kommer Henkeboy hit klockan tre, sen kommer resten vif halv 5, fika och paket! :D .. Sen sen sen ska vi dra och kolla på en lägenhet som jag verkligen hoppas ( om den är snygg ) blir min.,

och sen.... Blirä Koooorgen! ;)
Men faktiskt, känns det ingenting speciellt.
Men ah, kommer bli mkt roligare när världens bästa blir 18 i januari :D <3



Men ska städa undan lite nu innan Josefine kommer.
Hörs sen. Bilder kommer nog också med! :)

Skansen idag.

Hejsan hallå!
Idag har vi vart på skansen & yrat runt. Det va väl trevligt, men satans kallt, och de va mindre trevligt. Va där hela dagen ocgh kom hem för en liten stund. Ikväll ska jag bara ligga hemma o glo på en film och sova tidigt, stora dagen imorgon ;) haha. Blir 18 & ska kolla på en lägenhet, bäääst! <3


Nu ringe Rebecca, hörs sen :)

Söka jobb.

Nu känner jag mig duktig, har fått iväg 4 jobb ansökan nu :)
Så nu hoppas jag verkligen att jag får något utav det :)

Ska städa nu, sen se film.


BARA 2 DAGAR KVAR NU! :D Yeeah.

Hej mina vänner.

Hallå :)
Känns som jag hade ganska fullt upp igår så hann inte skriva något.
Men nu sitter jag bara här och segar, börjar få lite ont i huvudet :/ och så ska jag orka börja städa, usch. Hat verkligen ingen lust. Haha. Försöker komma på något bra kattnamn, Måste skaffa en kisse om/när jag flyttar. jag dör om jag inte får den. Har verkligen ställt in mig på att jag kommer få ta den nu.. Så, I hope! :D

Men iallafall, har inte så speciellt mycket att skriva om just nu.
Hörs sen.

Dagens låt!


Allt känns så bra just nu!

Nu ska ni få veta :D

Peter skicka sms till mig här om dagen och sa att han kanske hade fixat en lägenhet åt mig, det trodde jag aldrig. Tänkte liksom " Eh, de kommer skita sig " .. men jag tror faktiskt inte det. Hans kompis har en etta ganska centralt här i strängnäs, och han ska flytta härifrån och behövde någon som kunde flytta in nu så fort som möjligt så slipper han 3 månaders uppsägningstid. Så det är bara så himla perfekt. Men sen så, " Fan, jag har inte fixat något jobb än? :| " .. men sikken tur att jag har världens bästa pappa som ska hjälpa mig med lite pengar i början tills jag fått ett jobb. Så imorgon ska vi ringa till ssm och så. Sen på måndag ska jag & peter gå och kolla på det. SÅ NAJS!! Kan det bli bättre? .. Gaah, Den måste bli min, Jag SKA ha den!! ..

Jo, det kan bli bättre, Faan 18 barre på måndag! ;) Yeeah.. Haha. Allt är så bra just nu, jag mår så bra, jag är sååå glad, <3 :D

Just nu känns det som mitt liv inte kan bli bättre.

Innan jag sätter igång och pluggar igen, Så vill jag bara säga:

TACK PETER!
Du anar inte hur mycket det här betyder egentligen. Så kävla snällt att du kom o tänka på mig!! :D .. Du är verkligen en så himla snäll och bra människa!!! TACK TACK TACK TACK!!
Fan, det finns inga ord som kan besrkiva hur glad jag äääär.. Miiihi, !! :


Å N G E S T!

..... Det rinner över.
Jag orkar inte.
Hjälp mig!
Jag klarar det inte.
Inte ensam...
Jag behöver dig.
Vart är du, min vän?

ta mig härifrån! :(


Kan ni gissa vad jag tänker skriva?

Hellu! :)
Hade de segt imorse, hade så jäkla ont i magen så jag trodde jag skulle dö eller något. Så stanna hemma första lektionen och kom på andra. Kändes lite bättre då. Så har klarat av dagen ganska bra, jobbat mer än vanligt :D höhö...


Och vad tänker jag skriva nu?
JOO, HEMMAFRUAR IKVÄLL :) .. Haha, trodde ni inte va? ;)
Synd bara att det är sista idag..

Men nu ska jag plugga, har lite lust med det faktiskt, men är sugen på te också, De funkar ej =/ :P haha..

Det här funkar inte, jag kan inte. kan du?

Min blogg börjar se ut som, ja? Jag vet inte vad. jag försöker & jag försöker. men de enda jag gör är att gör den fulare, och så försöker jag mig på det igen, och de blir katastrof. Nu har jag försökt lagt upp lite länkar och så, Men hur gick det? Inge vidare, dom sätter sig lite här och var.

Något som är bra på det här? ... Jag sjukt dålig på sånt här iallafall, som ni kanske ser. Haha.


Bort med bostadsrätter!

Jag blir så himla störd på hur strängnäs tänker, eller dom idioterna som bestämmer vad som ska bli bostadsrätter, Vilka dom nu är.  Jag menar, hur dom får man vara och bara bygger bostadsrätter och sedan gör hyresrätterna till bostadsrätter. och inga ettor finns det att få tag på, eller då måste man köpa en för föera miljoner och sen betala en jävla massa hyra på det ändå iallafall. Nej, det tycker jag verkligen att dom borde tänka till och tänka på oss yngre som inte har råd med något så dyrt, och fixa fler ettor. Jag blir verkligen så irriterad. Har letat lägenheter nu hur länge som helt och det är helt intill omöjligt att få tag på en schysst etta nära stan.. Bajs på det..


Men tillbaka till att samla ork till att plugga!

Att göra te är inte så bra alla gånger.

Jag hade precis en jätte stor lust att plugga! Ja, ni läste rätt. JAG hade lust till att plugga. Men tyvärr han den försvinna medans jag gjorde te till pluggandet. Och vad har jag lärt mig utav det här? Jo, att jag inte ska göra te utan sätta igång att plugga direkt. Haha ;) .. Nä, men förhoppningsvis kommer plugg orken tillbaka strax.

btw, ska det är nån dokumentär eller liknade på 5an ikväll klockan 20:00 .. Handlar om en tjej som är 84 cm ( :O ? ) .. som föder något barn, alltså, världens minsta mamma.. osv. Verka ganska intressant, så det ska jag iallafall titta på!

Annars så händer det inte alls för mycket, har världens huvudvärk som har suttit i sen imorse, och inga huvudvärks tabletter har vi hemma, Ge mig? (a) ...

Ja, ska väl börja plugga nu även fast jag verkligen har noll ork.
Hörs sen! :)

Goddag allesammans.

Måndag igen, Sitter i skolan & det händer inte ett skit, som vanligt på måndagar. En väldigt onödig dag att gå till skolan. Inte många här ändå, så smiter nog hem lite tidigare idag.

Saknar måndagar när jag & Lina träffades :(  Våran dag ju. Men men =/ .. Ska nog slå en pling senare & hoppas att vi kan ses.. Saknar massor <3 ...


Hörs sen! :)


Henkeponken va här idag!

Hallå där! :)
Idag kom Henke hit, vi gick runt och leta present till Carro, Men hade dålig fantasi, så det blidde choklad och blommor! :) Funkar nästan alltid :b  .. Sen gick vi upp till henne och grattade henne o fikade, Trevlans =) .. Sen drog vi oss hemåt och busade :)

& Nu sitter jag här och har nog tråkigaste i världen, eller kanske inte. Ska iallafall snart plugga och klockan 8 blir det  Erik & Mackan - Snygga och smärta. Haha, såå bäst :b

Denna låt går till Josefine.
Haha, känner du igen dig? ;) <3


Jag saknar sommarkvällarna!

Satt & kolla runt på lite gammla bilder och kom på att jag saknar sommaren så himla mycket, framförallt sommarkvällarna, Vänner, öl & en brasa. Så himla mysit.. Jag vill att nästa sommar ska komma fort! =) ..


 











Sommaren, KOM NU!
Jag vill inte ha snö, regn & massa kallt längre!!

Hemmafruar!

Tisdag igen, äntligen, Och det betyder att det är det hemmafruar :D , typ veckans höjdpunkt just nu :)  Men innan det har jag en del att göra, gissa vad det kan vara? Jo, plugga. Ovanligt att jag säger det. Men kanske verkligen SKA plugga och inte bara säga det?  :p  ... Har verkligen ingen lust alls men grupparbetet med josefine måste göras.. Ska skriva om lite & skriva ut det. Kanske inte det jobbigaste, men sen kommer de massa andra jobbiga saker, allt känns jobbigt just nu, och så har jag blivit tok förkyld på det, Kul! =/ ... Snoret rinner och jag hostar, och känner mig nästan död! .. Men pappa har vart o handlat halstabletter till mig så imorgon är jag nog på fötter igen och kan gå till skolan, eller jag måste nästan det. Har bara tre veckor kvar & får inte komma mer efter!


Nej, tack & hej för mig!! :)

RSS 2.0