Tjoho!


Hej igen! :)
Träningen gick kanon bra, bättre än vanligt faktiskt. Vi brukar komma iväg och träna vid 6, direkt efter maten. Då är det tungt som fan. Så nu blev det lite tidigare och det gick mycket lättare och tränade dubbelt så länge än vad vi brukar. typ! :) Skulle egentligen behöva plugga lite nu, men det har jag varken ork eller lust med att göra. Så ska väl vika lite tvätt och plocka ur disken från diskmaskinen kanske? Då har jag iallafall gjort något vettigt ikväll. Sedan blir det sova så jag orkar upp imorgon, klockan 5 :( ..
Godnatt på er.






Jag tkr om dig!


I'm back!

Hallå :)
Nu är jag tillbaka & mår relativt bra igen. Det känns iallafall inte lika tungt längre. Har ork att ta tag i saker och ting nu och det känns bra, allt kommer bli bra igen. Jag hoppas verkligen det. Jag måste bara börja se saker lite mer posetivt. Men allt löser sig till slut, :)

Men jag va dum och sket i praktiken idag, så lite ångest över det har jag. Men det gör nog ingenting, jag är så duktig där ändå tycker min handledare :D .. Ska iallafall iväg och träna klockan tre, har skjutit upp det hela veckan. Så de ska bli skönt att få det gjort. 


Här ska ni få en låt också, och JA, jag vet! Den är gammal som fan, men fortfarande lika bra!


Fuck you.

Okej?!
Jag ska försöka.

Hejdär :)
Idag vaknade jag sådär jätte tidigt.. Börjar inte praktiken förens klockan 2. Men måste ta halv 1 bussen och är framme ungefär en timme innan jag börjar. Men fick gå tidigare igår så det är kalas så då hinner jag ta igen den timmen nu idag :) och hela helgen är det praktik också, lördag börjar jag ett och slutar halv 10, är inte hemma förens runt 11 på källen och sen börjar jag klockan 7 på söndag, Jag kommer dööö! ..



Hmm, ja.. det gick väl bra?




Varje steg känns som en plåga.
Jag vill inte, jag orkar inte!
kill me

mmmmmm




baaaajs!
Allt suger. Ingenting känns bra.
draaaaa!!






I miss you!

aaaaaaaah!



Allt kan dra åt helvete!








Tjuvlyssnat

Hallå!
Igår gav min granne mig en jätte rolig sida, Tjuvlyssnat. Det är folk som har hört andra pratat och skrivit ner det. Vissa är sjukt roliga! Haha, Satt hela kvällen o läste massor, hahahaha! :)

http://www.tjuvlyssnat.se/


" En ungdom ~16, med häng på byxorna, går förbi ett fyllo.
Fyllo: Hörrö, skitunge! Varför har du byxerna så långt ner?
Ungdomen stannar till och tittar bekymrat på fyllot.
Fyllo: Ni ser ju för fan helt jävla utflippade ut.
Ungdomen ignorerar kommentaren och går därifrån.
Fyllo (skriker): Det ser ju ut som om ni har bajsat på er allihopa! Köp ett par hängslen, för fan! Eller eltejp har ni för fan väl ändå råd med?! "



Men nu ska jag iallafall kila iväg och möta Kimsan.
Hörs sen! :)

Dåligt med uppdatering, I know.

Godkväll där :)
Idag har det verkligen vart så otroligt segt i skolan, en minut har känts som en timme, typ. nästan iallafall. Men va hos frisören idag & klippte av mig allt hår, så nu är det jätte kort, vet inte ritkgit vad jag tycker om det än, men man vänjer väl sig.. Sen drog jag faktiskt iväg o träna för en gång skull. :)

Ska strax börja plugga & sen sova rikgit tidigt, mitt huvud håller på och sprängas känns det som, har världens huvudvärk.


Halloj! :)


Försov mig en hel del imorse, igen. Måste verkligen sluta upp med det. Missar så himla mycket. Men orkar samtidigt egentligen inte byt mig längre, känns det som. =/  Men just nu har vi iallafall håltimme, börjar kvart i 3 igen.. Känns ganska onödigt att gå tillbaka till skolan fö en lektion faktiskt, och det lär inte vara många där heller.







Det är dig jag vill vara med, egentligen.
Allt är så komplicerat just nu.
jag tänker på dig, hela tiden. <3


Rubrik

Godmorgon :)
Vaknade för en liten stund sen, har precis ätit frukost & började för 30 minuter sen. Åh =/ Jag förstår inte hur jag kan vara så trött på morgonen, jag somnade ganska tidigt igår...tror jag.  Men ska springa iväg till skolan snart iallafall, men ska till um klockan elva med Lina, känns lite onödigt att gå till skolan nu ändå.


Hörs sen! :)


Fun with Dick and Jane

Någon mer än jag som tänker kolla på den här filmen ikväll? =)
Den går iallafall på 3an klockan 21.00 :D



Hellu :)

Igår kväll kom Kim & hennes mamma och hämtade mig för jag va så ensam, haha. Så vi satt och kolla på sex and the city filmen och tjocka oss med chips och dip, sen var det beck på tv, öga mot öga ( tror jag den hette ) Har sett alla beck filmerna men den va så pass gammal så hade glömt hur den sluta :) Spännande. höhö :)

& Idag har jag verkligen inte gjort ett skit. Bara gått runt hela dagen i pyjamas och slöat. Skulle ha behövt pluggat men när man verkligen inte har nån lust överhuvetaget är det svårt att koncetrera sig. Men men, :)


tredje oktober.


Tobias, idag skulle du blivit 18 år.
Grattis kära kusin! Hoppas du har en toppen dag där uppe! <3



Hejhopp!



Fredag & det känns underbart, slippa skolan i två dagar!
men inga planer, ska färmodligen bara ta det lugnt.
buuhu, har faktiskt inte mycket alls att skriva om idag.





Du tar sönder mig!


Goddagens!

Halloj :)
Har tre timmars håltimme just nu så åkte hem en stund, ska tillbaka om ungefär en timme. Har egentligen ingen lust alls att gå men har vart borta för många gånger på den lektionen, plus att jag & Joesfine ska redovisa en jävla grej, Orka :/  Men men.






Gah! Seriöst, hur kunde du?    :s


RSS 2.0