Nu bor jag inte hemma längre.


IDAG FLYTTA JAG! :D
Eller egentligen har jag redan flyttat, typ? :D . Allt står uppe i lägenheten förutom datan & lite kläder. De ska upp imorgon. Nu är jag bara hemma för att hämta lite prylat, har käkat & ska fixa in ny musik på mp3n. Kommer inte ha någon internet så ska fixa in massa musik!

Men nu har jag inte tid att skriva mer.
Vi hörs nån gång i framtiden.
Imorgon I think!

Hemsk dag!

Jag vet inte riktgit vad jag ska säga idag. känns mig ganska tom, en aning nere. och ja(?) .. När saker & ting börjar kännas bättre, så rasar en annan del. Mitt flyt har tagit slut. och nu kommer de många motgångar, och dom är jag jävligt trött på. Men de är bara att fortsätta..

Ska palla mig iväg till skolan nu, som jag har inte har någon lust med alls idag.


Idag kan allt bara dra!


Seprationsångest!

Jag tror jag börjar få någon slags seprationsångest. Jag har längtat efter att flytta så länge. & nu är det bara några dagar kvar. & jag börja känna att det känns hemskt. & jag vill inte flytta, jag vill bo kvar här. men samtidigt så känner jag att det ska bli så skönt att ha ett eget. Men det går inte attångra sig nu. Men allt kommer säker bli jätte bra. Känns väl bara litre jobbigt nu, första egna lägenheten, vara ifrån pappa jätte ofta.. Min största rädsla är att bli ensam, & det är dom tankarna jag får hela tiden, att jag kommer bli så ensam. Men jag vet att det kommer jag inte att bli, men tänkt om? .. Läskigt. Men hur som helst så håller jag på och packar som fan nu & det är inget skit snack nu, utan jag gör det verkligen. Men har tagit några för många pauser. Har hållt på i flera timmar nu, borstsätt från pauserna då. Har vart uppe på vinden & rivut runt & hittat massa bra högtalare till tv, såndär bakljud och grejer. Så det är najs :) .. och nu ligger de saker överallt & jag vet inte vart jag ska börja... Igen. Puh, jobbigare än jag trott.

Ska försöka fortsätta nu :)

26 januari <3

Bara för att Josefine blir 18 idag!
ÄNTLIGEN! :D .. Nu blire krogen & massa goda drinkar! :)

Grattis världens bästa! <3


Att ta tag i saker kan vara svårt.

Tiden går så fort, det är bara fyra dagar kvar. Sen bor jag helt ensam. Det kommer bli jätte skönt med ändå känns det lite läskigt. Men har börjat vant av mig att ha en lampa tänd när jag ska sova, så det kommer nog gå jätte bra. Hoppas jag. Kommer bli en väldans elräkning om jag ska ha alla lampor tända tjugorfyra timmar om dygnet, haha. Men den här jobbiga packningen jag bara pratar om att jag ska ta tag i händer det inte mycket med. Jag har fått ihop två låder med köks grejer & en med kläder. Det känns som de börjar bli dax att packa klart allt, städa & fixa. Jag har bestämt mig för att göra det idag. men jag känner på mig att det inte kommer hända mycket med det, och det gör mig lite arg faktiskt. Jag har svårt att ta tag i saker. Jag är dålig. Men jag är himla bra på att planera, or not! .. 

Men hur som helst, Min bästa vän Josefine fyller år imorgon. Så igår var jag i etuna & handlade lite presenter till henne. Men när jag hade fått ihop allt de hon önskat sig + en till sak, ville jag köpa så himla mycket mer, men pengarna hade tagit slut. Så tråkigt. Men hon ska få en till present på fredag, woho. Så det blir säker jätte bra det här.  Men jag är helt pank nu, & det suger verkligen. Hade tänkt spara ihop lite pengar nu så att jag fortsätta spara när jag flyttar. Men det sket sig. höhö.

Nej, nu fan ska jag nog börja packa, eller.. Duscha först kanske? :) ..
Esch, Pusshej! :P

Nu har jag nästan ett helt kök.

Halloj! :)
Imorse åkte vi iväg till Ikea. I bilen påväg dit försökte jag komma på allt mer saker som jag behövde, men det va helt tomt i skallen. Men det blev ganska mycket ändå.

* Tre kastruller
* Stekspade, och alla såna tillbehör.
* Glas
* Gafflar, knivar & Skedar
* tallrikar, platta & djupa
* Platsmuggar (  Till henrik  :D )
*  Kaffemuggar
* Grytunderlägg
* Handdukar
* Saxar
* sopp tunna
* Klocka

Det va allt vad jag kan komma på nu, har nog missat saker. :P
Sen har jag redan massor hemma, Ännu mera glas, Stekpannor, supar glas, toa grejer. och allt vad det nu är. Så det kommer bli så fint när jag flyttar, mitt lilla hem :) Oh, jag längtar verkligen efter att få fixa iordning lägenheten. Den är inte så fin, tapeterna är egentligen hemska, men vi ska tapetsera om och fixa :) Så den kommer bli kanon!

Imorgon åker jag & Caroline till etuna för att shoppa. I tisdags när vi sågs så säger vi båda nästan samtidigt hur shoppensugna vi var. Så imrgon tänkte vi shoppa :) .. Men tanken va mest att hitta massa fina presenter till josefine. Men ska försöka ha råd med något nytt fin till garderoben till mig. :) ..

Men nu ska jag börja rensa all jävla skit jag samlat på mig under åren och slänga & börja packa. Sklan börjar på tisdag så jag har inte många fira dagar kvar att fixa de här på. Det är ju bara 6 dagar kvar! :D

See you! :)




Men innan jag går, så vill jag bara säga att Josefine är den bästaste som finns.
Och på måndag blir hon stooooor, arton bast ;D Grattis babe <3

Jag kommer bli Willys snygg. haha

Idag var jag på WIllys igen, för att veta när jag ska jobba och så fick jag arbetskläder, snyggt ;) .. Så den 2 februari på måndagen blir min första dag :) .. Känns faktiskt ganska läskigt & jag är nervös. Hoppas det går bra nu! Har en toppen lön också. Woho. Mycket bättre än vad jag hade trott & hoppats på.  & efter det åkte jag med Jenny hem & fick massa glas, bara supar glad & det behövs. haha.

Men nu ska jag lägga mig & kolla på filmen som börjar på tvåan ( tror jag det va ) .. Eller, den har redan börjar för en kvart sen. Godnatt på er. <3


Godmorgon?

Idag blev jag chokad när jag kollade på klockan när jag vaknade, TOLV var den! Jag som hade ställt klockan på halv 9. Men iallafall, så kom Josefine hit en stund och drack lite te :) .. Sen åkte hon och jag sitter fortfarande i morgonrocken och har funderat länge på att orka mig in i duschen... men de känns väldigt jobbigt.  kanske ska städa lite?

Aja, får se hur de blir med allt :)


Sjukling på g.

Hallå där :)
Vaknade imorse och kunde kanppt andas & va såå täpt i nästan & halsen gjorde jätte ont. Men nu börjar det kännas bättre. Får absolut inte bli sjuk nu då kommer jag aldrig hinna med allt som händer just nu.  Men skit i min förkylning nu :) haha. Har precis duschat & ska träffa Caroline & Michelle klockan 1. Känns som jag inter kommer hinna eftersom jag fortfarande sitter med mjukiskläder och handduken på huvudet. 

Men annars känns livet väldigt bra just nu. Allt bara flyter på & det känns så skönt. Va länge sen allt gick bra :) .. Så jag ska verkligen njuta utav det här nu & hoppas på att detta flyt fortsätter :) .. Men det blir väl kaos när skolan börjar. Höhö.

Men vi hörs sen.
Kram på er.

En låda på 3 timmar.

Nu har det gått tre timmar sen jag skulle börja packa, & jag har fått ihop en kartong med lite kläder. Det känns som jag inte anstränger mig och är alldeles för lat för att roka hålla på. Men det är ju ändå 10 dagar kvar. Så de hinns nog med. Åker till Ikea på fredag, då blir det massa mer att packa :) ..

Men nu ska jag lägga mig framför tv & försöka somna ganska tidigt.
Godnatt på er.

Jag fick jobbet.

aaaaaaaaaah, jag fick jobbet på Willy's. Det hade jag verkligen inte räknat med. Men det känns så jäkla bra, Det  va verkligen något jag behövde. Så jag är glad. Allt bara flyter på just nu känns det som :) Men iallafall, på torsdag ska jag dit & prata om lite tider, kläder osv! Ska bli spännande. Och så kommer jag bli så snygg i Willys kläderna ;) höhö.

Men jag ville bara berätta det.
Så nu skall jag packa. :)

Nu kom banankartongerna ;)

Hejsan :)
Imorse klockan 9 gick jag & mötte Lina för att följa med henne till frisören. Tog väldigt lång tid, men det blev verkligen så fint. Så jag är en aning avundsjuk på hennes hår. Buuhu.. Men ska också fixa mitt hår nån dag när plånboken tycker det. Men sedan gick vi & köpte varsin semla & tog med oss till mig :) Årets första semla, och den satt riktigt fint. Haha..

och nu så har jenny precis vart här & lämnar lite flytt ( banan ) kartonger. Bad om 3-4 stycken, fick 10. Höhö. Så nu har jag sprungit bort semlan efter alla gånger jag hämtade kartongerna. :)

och idag är jag faktiskt duktig, har rensat lite i garderoben & tänkte packa ner lite kläder som inte används så mycket: ). Sen har jag inte så mycket mer att packa ner.

Men ska väl börja nu medans jag har lust!

Haha, jag suger!

 Jag är så dålig.
Har ännu inte börjat städat, suck!
Kom & hjälp mig :b

FLyttar om 11 dagar.

Hejdär :)
Idag är jag jätte trött, blev ganska sent i går. Men idag har jag bestämt mig för att ta tag i att börja städa, som jag har tänkt göra nu i några veckor med vart alldeles för lat. Men idag ska jag få det gjort & börja packa. Hittade en flyttlåda på vinden. Så tror de börjar bli dax att börja nu, annars står jag där samma dag & har inte packat ner något. :) höhö. Det är ju BARA 11 dagar kvar nu. Tiden går så himla fort :D

Så ska väl sätta igång nu.
Puss på er.

Första köpet till lägenheten.

Halloj :)
Det blev inget med leklandet idag så vi gick ut och grillade korv istället, men det gick inte ska bra så vi fick lägga ner korvarna i te vattnet & koka korven istället, och de gick alldeles utmärkt. Sen började de bli så kallt så vi gick hem till CAroline igen, och åkte en sväng till jysk där jag handlade några handdukar & hon ett skoställ..

Så de känns bra att inhandlat första grejen till lägenheten :)
Men nu har jag jätte bråttom, så vi hörs imorgon.






Det är något ni verkligen måste se, <3

Jag blir så himla sur på hon som har hans om de där med min lägenhet. Jag har fått vänta på att få prata med henne, sen har jag fått vänta på ett besked, och nu får jag vänta på att skriva på kontraktet. Hela tiden säger hon en tid, där man ska ringa eller där vi ska träffas. Men när man ringer eller åker dit, Har hon ändå inte tid. Varför bokar man in tider där man inte ens har en tid? Åh, :/ .. Visst, hon har säker massvis att göra. Men varför bokar man då in tider om man vet att de är mycket att göra? SUCK!! Men iallfall, så skulle jag ha skrivit på kontraket på lägenheten & pratat om vi kan tapetsera om, men nej, hon hade ju förstås inte tid när vi kom dit. Så vi åkte dit helt i onödan, pappa hade tagit ledigt helt i onödan. Dumt att bestämma en tid & sen hålla den. Tar hon andra före eller vad är det frågan om?

Men iallafall så vill jag berätta att The notebook var verkligen SÅ bra. Det är en sån film man kan se om & om igen. Så om ni inte redan har sett den rekomenderar jag verkligen er att göra det. Ni kommer att älska den. Det är min favorit film just nu iallafall, <3...

Och sedan som ni kanske redan vet? ( Minns ej om jag berättat det redan eller ej ) så skulle jag, Henrik, Carro & hennes dotter Michelle åkt till leklanden i helgen, men så blir det inte. Michelle har blivit sjuk så vi får skjuta upp det till en annan helg. Men det känns som jag har fullt om dom närmaste 27487289 helgerna som kommer.. & så drar skolan i gång den 27e och då blir det knappt nån fritid alls, och sedan förhoppningsvis får jag ett jobb, då blir det ännu mindre fitid eftersom jag kommer spendera mina helger åt att jobba. Men, det är pengar & det betyder en bärbar dator & att en stor snygg platt tv kommer sitta uppe på min vägg ;) .. Så då är det värt att bara jobba jobba jobba & plugga. Men får helt enkelt se hur de blir emd jobben, Willys har inte ringt ännu, men hon skulle ringa senast måndag. Hoppet finns & jag känner att jag måste ha det. Men om jag får det, måste jag nog tacka nej till det andra OM jag får det. Eftersom det förmodligen kommer att krocka med arbetstiderna, Tyvärr. Så kan jag bara ta ett, om det skulle visa sig att jag hade sån tur och fick båda..

Men nu känner jag att detta blev ett väldigt långt inlägg. Ska palla mig ut med hunden nu även fast jag har noll lust med det. Men måste han ut, så måste han. Jag ska då aldrig skaffa mig en egen hund, det är så otroligt jobbigt att gå ut i kylan när man sitter här inne i värmen så himla bra..  Men men, vi höres sedan! :)

The notebook.

Godkväll där :)
Intervjun gick jätte bra, hoppas jag iallafall. Det kändes så. & direkt efter det drog jag till skolan för en lektion, såg en film, fick en uppgift sen fick vi sluta, skönt. Sen så slipper vi lektionen imorgon också, så är helt ledig då eftersom vi inte börjar förens den 27:e , Massa skönt :)

Men nu har jag tänkt att slänga på mig sovkläder och kolla på The notebook & moffa en massa mandariner, göttans :) .Men iallafall så har  jag hört att den ska vara riktigt bra, så då är det den förhoppningsvis.

Godnatt på er, <3



En till intervju!

Oh, vet ni?! :D Dom ringde från personliga assistens jobbet idag & ville träffa mig på en intervju :D .. Jag är så glad. Det här går verkligen som på räls. Så nu hoppas jag på Willys eller det här. Båda skulle inte sitta fel :D .. jag är massvis med glad :D

Men ska börja göra mig iordning strax, så berättar jag hur det gick. :D
Puss på er <3

Hur ska man hantera sina känslor?

Fortfarande gör det så förbannat ont att tänka på dig, det gör så ont när jag saknar dig. Det har gått 8 år, men ändå så svider så så himla mycket. När ska det sluta göra ont? Jag saknar dig så hemskt mycket just nu, jag vet inte vad jag ska göra. jag vill bara få hem dig igen, här hos mig där du hör hemma. Jag vill ha dig här, jag vill krama dig, jag vill lukta på dig, jag vill ha dig hos mig. Jag saknar dig så mycket!! KOM HEM IGEN!! Kom hit här du ska vara, Jag behöver dig Mamma. Så himla mycket!! :( <333 Du kommer alltid vara den bästa som finns, det finns ingen som du, ingen kommer kunna vara som du, ingen kommer ens kunna komma i närheten av hur mycket du betyder för mig. JAG ÄLSKAR DIG MAMMA!!! Du är himlens finaste ängel, <33 För varje dag som går, saknar jag dig allt mer & mer. <33 :(
















Henkeponken <3

Halloj!
Skulle egentligen till ssm idag och skriva på lägenheten, men det fick bli på fredag istället. Skönt de, orkade egentligen inte idag ändå. haha. Stefan kommer & lämnar Henrik vid halv två. Då ska vi möta upp Carro & Michelle och gå hit o göra smörgåsar & sedan gå till lekparken, <3

Så ska börja göra mig iordning nu.
Tar nog med mig kameran, så ni får lite bilder sedan :)

Intervjun gick bra, tror jag.

Intervjun gick bra, hoppas jag. Men jag kände att när jag gick där ifrån att jag kunde gjort bättre, men kanske inte. jag gjorde nog mitt bästa, just då iallafall. Hon skulle ringa senast på måndag, jag är ännu nervösare nu om jag får det eller inte. Hon hade intervjuat en del & hade en kvar. Gaah, JAG MÅSTE HA DET! :D .. Håll tummarna för mig nu .. Men juste, nu ska ni få veta vart de va.

... WILLYS  :) .. Så, I hope!! :) ..

Imorgon kommer Henkeponken hit, vi ska träffa Carro & Michelle, Då blir det att ta med fika & gå till lekparken :) .. Mys <3  :)

Men nu har jag ej tid mer.
Hörs sedan!


Intervju.

Hallå där.
Snart ska pappa skjusa iväg mig på abretsintervjun. Jag börjar faktiskt bli ganska nervös. men det här måste gå bra. jag måste ha det här jobbet. Annars känns de ganska kört med ekonomin med lägenheten, klara sig på mindre än 1000 kr i månaden är ingenting för mig. Skulle gå åt på en dag & skulle få bli väldigt smal resten av månaden, Inge kul. Så de här jobbet är något jag SKA ha. måste måste måsta!! .. haha, Som Henrik brukar säga " MÅSTE se på pippi, MÅSTE ha godis, MÅSTE leka mer" Haha, Så himla söt, han MÅSTE se pippi. Han har väl fått det från " Nu MÅSTE vi gå o byta blöjan " .. Eller något. Men nu babblade jag bort mig från ämnet, Arbetsintervjun.. Men iallafall så måste jag hoppa in i duschen nu så jag hinner göra mig klar & snygg, så jag har ett bra självförtroende, då går de bättre!



Vi hörs sedan :)
ÖNSKA MIG LYCKA TILL NU! :D

Hårfärgning.

Halloj! :)
idag har jag haft en hel del för mig. Först så träffade jag Caroline, vi fick och tog en fika & snackade lite skit. Tycker verkligen det är så kul att vi har börjat umgås med, på riktigt också. Mycket mer roligare nu, mer prat & sånt än tidigare. Sedan gick jag & träffade maj & fick prata av mig lite, va verkligen skönt att få göra det idag, även om jag kände innan att jag inte hade något att prata om & tänkte sluta gå, men vi bokade iallafall in e ny tid. Sen efter det gick jag & mötte upp Lina direk, vi gick & fixade lite ärenden på stan :) Det va så länge sen vi sågs, så de va verkligen kul :) ..

& nu sitter jag med hårfärg i skallen och hoppas på att de blir bra den här gången, har missfärgat det SÅ många gånger, & jag lär mig aldrig. haha ;) .. Men ska strax skölja av det.. Ni kanske får se en bild sen :)

Blondinbella?

HAHAHAHAHA, är det bara jag. Eller låter Blondinbella exakt som Eva? Ni vet hon i Adam&Eva, ( Serien när dom va små ) .. Haha. Jag tycker det låter exakt som hon! Om man bara skulle lyssna & inte titta, så skulle man kunna tro att det va hon! höhö..

Men men, haha. Ska kila iväg nu en stund.
Ha en bra dag! =)

Iväg till syster idag.

Halloj! :)
Nu har jag precis duschat & ska strax börja fixa iordning mig för att åka till Jenny. Vi ska öva lite inför  jobbintervjun  jag ska på, på Tisdag. Jag tänker inte berätta för er vart jag ska på intervju, för dom söker personal, & då kanske ni blir interesserade. haha. Så om jag får jobbet, så får ni veta vart det är :) Haha.

Oliver <3



Min korv är den finaste utav alla tjockisar! :) <3

Om 19 dagar flyttar jag.

Det känns verkligen helt otroligt, jag har kollat efter en lägenhet SÅ länge. och nu har allt gått jätte fort, fick veta bara för någon dag sen att jag fick den. Så om bara 19 dagar bor jag helt själv. Det ska verkligen bli spännande, får se hur det går ;) .. " Kylen full med bärs och frysen med Chile'con'carne"  Haha :D  Eller kanske inte, skulle bli tjock då! Haha.. Men iaf, den 25e hoppas jag på att åka till ikea och shoppa, har ju inte ett piss, så de behövs en hel del för att fylla ett helt hem, ih :) Ska bli så kul. Så har jag ju Josefine, så lägenheten kommer bli underbart fin, I hope. Sedan ska vi skaffa oss en Elvis! <3 Mys..

Men nu har jag inte tid med.
Hörs sen. :)

Livet flyter på bra som fan.

Halloj!
Jag är fortfarande sjuk, men de börjar bli bättre. va på vårdcentralen idag med proverna visade ingenting, även fast mina halsmandlar är uppsvälda som bara fan & har vita saker på sig och verkligen gör så ont. kan varken äta eller dricka, typ.  Men iallafall, så börjar det kännas bättre..

Men annaras så rullar livet på med ett väldigt bra flyt.

Igår ringdes de från ett ställe där jag sökt jobb och ville att jag skulle komma på arbetsintevju, skulle dit imorgon, men eftersom jag är sjuk så sa jag nej och jag skulle återkomma när jag kände mig bättre, så ska ringa imorgon och fråga om en tid på måndag.

Idag ringde ssm, och jag fick längenheten!! :D
Så den 29onde flyttar jag in till mig alldeles egna lägenhet & den kommer bli så himla fin :D

Buuuhu... =(

Hejsan.
Jag dör, känns verkligen så iallafall. Är fortfarande massa sjuk, men de börjar bli lite bättre. Ska till vårdcentralen i morgon och hoppas på att bli frisk snart.. För snart ska jag på en sak, och jag är så glad, och verkligen hoppas på de här nu :D .. Woho..

Men ska gå och sova lite nu tror jag!


fortfarande sjuk.. Halsfluss(?)

Jag är fortfarande jätte sjuk, och är så uttråkad. Men jag spelade lite idag & kom vidare där jag fasnade igår, men nu har jag kört fast igen, kul!! .. Så det finns absolut ingenting att göra. Sen har jag en bror som är typ efter i utveckligen som håller på och bråkar med mig och har gjort de i två dagar nu, palla sånt. Så himla omogen. Är 21 men beteer sig som 4. Usch..

Men men, nu ska jag sova eller något.
Krya på mig!

Jag känner mig döende.

Jag är sjuk & det suger verkligen. Jag har ont i hela kroppen och har sovit i typ tre dagar nu. Har spelat tv spel i några timmar nu men fastnade så nu kommer jag ingen längre. Så vad ska man göra nu? .. Jag är väldigt sällan sjuk, men när jag är där, känns de som jag är döds sjuk. jag är som en kille när han blir förkyld. haha.


Dom finaste.



Ni är dom bästaste små busfröna som finns.
Moster älskar er massvis <3

RSS 2.0