Dagens låt:


Tjoho!



Har haft en kanoners helg, verkligen :)
Men söndag, och det suger verkligen.
Skola imorgon, ännu värre.. Usch.
& Min dag måste gå åt till att plugga, cp..







Kanon helg! :)

Hallå där :)
Igår träffade jag Ida :) .. Vi drog till hnäs till lager 157 o kolla runt lite, va för de mesta bara skit, men hittade lite iallafall, sen drog vi till etuna, fick springa till tåget för att inte missa den.. Men där hitta vi lite mer, köpte ett par nya jeans, ett litte, och en tröja.  Vi åkte till tuna park och missa bussen hem, sen va vi där ett tag, missar andra bussen hem, kommer in till stan igen, och missar trejde bussen hem, och de va den sista, innan klockan 10. PANIK, ringer bror, han kan inte, ringer pappa, han kan inte. Ingen kunde hämta. Och inga pengar till tåget, men vi åkte med ändå, och det funkade :) .. När vi kom hem blev det chips och film, Saw 5, fy vad äcklig den är!! Usch. haha ..

& nu sitter jag här själv, Ida spreng iväg till bussen, missa nästan den också, men hon han med. haha. Vi & busstider går inte riktigt ihop! Haha, <3 :)

Yo!

Tjena tjena!
Här sitter jag med Josefine med en bärs i handen och pluggandet har vi lagt på hyllan, Tyvärr.  Men efter 30 minuter pluggande har vi fått i hop en halv sida, mindra bra men det duger! Blir ju party ikväll, jaao! ;) .. Så här sitter vi med färg i ögonbryna som väntar på att bli utdköljda. Oj oj, nu är det dax, vill inte få ett svart resultat! haha..

Hörs imorgon.... eller något ;)



Jag älskar dig gumman,  Porrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr O puss! ;)

Orka rubriker.

Hejsan hoppsan!
Idag är jag glad :) Henrik kommer strax, då ska vi gå och träffa Carro & Michelle, Fika & lite så, Sen blir det träna, haft lite ångest för det va så länge sen jag va där, som vanligt. Haha... Sen blir det buss ut till jenny igen & lämna Henkeboy!

Jag pluggade aldrig igår kväll, får se om det blir av idag(?)
Annars så ska jag O Josefine plugga imorgon, då blir det av :D <3



SE HIT!

 

http://www.gratismode.se/?c=16935

BLIR MEDLEM!
Det är helt gratis, det enda du behöver göra är att samla poäng och sedan växlar du in det till presenkort, och det är presentkort till flera olika butiken!   :D  Det är HELT gratis! :)

Henkepenke.

Imorgon ska Henrik komma hit & busar, vi ska iväg och träffa Carro & Michelle :) Så ska vi se vad vi hittar på för bus! :) Det va de ända jag hade att berätta, ska strax sova. Så Godnatt så hörs vi imorgon! :)


Det kmr bli en bra dag!

Hejsan!
När jag vaknade imorse ville jag bara försvinna, kändes tungt att gå upp, ville verkligen inte. Men pallade mig iväg till psykologen, och det är jag gald att jag gjorde, känns bättre nu. Känns som det kommer bli en bra dag, har städat lite, ska forsätta strax, skönt att slippa tänka på det sen, och snart kommer Jenny och hämtar mig, Busa lite med Henrik, <3 Världens bästaste busunge, <3 .. Sen ikväll har jag faktiskt bestämt mig för att jag SKA plugga, få allt gjort, skönt! :) Sen blir det hemmafruar! :D woho, veckans höjdpunkt! haha :)


Vad ska man säga?


Jag tänker inte skriva något mer idag! Satt och skrev några rader, Men suddade ut allt. Alldeles för mycket ångest nu. Godnatt på er!



dbhafr5375H764ui7adjag(/&B8e4687265y9863596385 jkfhueyiu!!




Hejsan hopppsan.

Hallå där! :)
Kim va här nyss, men jag va alldeles för seg så hon lämnde mig, Men snart kommer hon tillbaka, då blir det varsin bärs, Ja det är måndag, men jag har lov, och det är inte bara sommarloven det ölas på. Haha, måste fira att praktiken är slut och lovet har börjat! ;) .. 

Nu är hon här, måste kila! Haha..
Hörs ikväll?


Här ska ni få typ bästa låten just nu!


Lite mer aktiv, kanske?

Hallå där!
Nu ska det bli bättring här, har fått lite klagomål att jag inte är så aktiv, så kanske bör börja uppdatera mer än 1 gång i veckan? haha. Men just nu så orkar jag verkligen inte skriva så mycket, ska strax iväg och kolla på Wallander iallafall. och bla bla bla, trevligt att höras! :) Vi hörs mer imorgon, är såå trött just nu. Okej, där ljög jag. är bara alldeles för lat för att orka skriva!

Haha..

och som jag sa, Wallander, det är iallafall på TV idag, klockan 9, på 4an tror jag..  :)


Hejsan hallå! :)

Hallå där! :)
Har vart lite upptagen så har inte haft tid att bloggat så mycket.
Men här kommer min helg:

Fredag: Då va jag ledig från praktiken och satt hemma hela dagen/kvällen o pluggade, blev klar & skickade iväg det till cpt, sen åkte jag o träffa söten, kollade på film och så.

Lördag: Drog till etuna tidigare och träffa IDA!! woho, det va sååå länge sen. Verkligen jätte kul att träffa dig, vi skulle ha kollat på hennes kompis innebandy, men vi trodde det kosta så vi drog o fikade istället och sen åkte hon hem och jag till parktiken. Möttes på station några timmar senare och åkte hem till mig. Vi kollade på typ världens läskigaste film. Någon med.. Penny? .. Ah, läskig va den iallafall..

Söndag: Trött, och seg.. Händer inte mycket. Va och följde Ida till bussen för en liten stund sen. Surt :/  Kanske träffa plutten lite senare. Sova tidigt ikväll iallafall, upp as tidigt imorgon! Orka! :P haha..


Godmorgon :)

Har precis gjort mig klar & ska strax åka o handla med paappa, sen åker jag till praktiken halv 1, och slutar inte förens halv 10 och bussen går 5 över 10, segt! Och de är hemma fruar idag, så tänkte smita så jag hinner med bussen klockan 8, vare sig jag får eller inte. haha :D


Nej, nu ska vi åka!
Hörs sen!

ledig idag.

Hallå! :)
Måndagar är nog den skönaste dagen att vara ledig på,  då slipper man söndags-ångesten :) Skönt det.Ikväll kommer pappsen hem igen, så idag ska jag bara städa klart allt & fixa iordning så det är fint när han kommer hem. Hoppas han köpt med sig massa roliga saker, Haha :D ...


Jag dog inte inatt! :p

Jag trodde jag skulle dö inatt, det va hemskt. Fick jordens jävla magvärk, jag skojar inte. jag trodde jag skulle föda barn eller något! Usch, så hemskt. I flera timmar höll det på men tillslut gick det över. Satan vad det gjorde ont! Kändes som det va någon inne i min mage och vred runt min magsäck och boxades som fan. Men nu under dagen har jag funderat på vad det kan ha vart, och jag har kommit fram till att det kanske va all paj jag käkade igår? Låter ganska troligt. Så paj är något jag aldrig mer kommer att äta!!

Men iallafall, Henrik kom hit idag, vi gick hem till Caroline och Michelle och busade, fikade lite först och sen blev det bus. Det va andra gången Henrik va där men på honom verkade det som han va där dagligen. Haha, sprang runt och va inte alls blyg.. Men det är kul, <3 

Henrik är världens goaste unge, han är min lilla sol, <3
Älskar dig så mycket din lilla plugg <3 !





Världens sötaste ungar!! <33

Lördag - härlig dag!

Hallå!
Den här dagen känns som att den kommer bli bra, har faktiskt bara tänkt att vara hemma, ska försöka tvätta så mycket som möjligt och städa, sen pyssla om Oliver lite, han ska duschas och tänderna ska borstas. Eller om jag tar det imorgon, så han inte hinner bli smutsig innan måndag.  Kom precis på att jag inte allste bara ska vara hemma, ska iäg till farmor och äta vid 4 :) Men annars blir det bara att va hemma. Ska orka plugga också hade jag tänkt. Men får se hur det blir med den saken.


& Imorgon kommer Henkeponken hit <3
Världens goaste unge, <333333



Sex and the city film TVÅ!

aah, det kommer en satc film två. Såå bra!
Jag blev helt depp när jag kollade på ettan för det va liksom slutet på det hela. Men det kommer en till. Oh, det bästa som har hänt idag iallafall!!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article3714691.ab



 
Men nu ska jag sova, godnatt! :)

Dagens låt:


Hejsan!

Goddag! :)
Hårfärgningen blev sådär, lite för mörkt kanske? Men ah, det duger. Bara att vänja om sig igen.. Skulle egentligen praktisera idag men fick ledig för att plugga & dom skulle typ iväg. Men om det blir något pluggande utav den här dagen visar sig. Haha.. Funderar på att skippa träningen och åka ut till Sister (?) :)


Men har inte mycket att säga just nu.
Hörs sen! :)

Brunett igen.

Tjena! :)
Idag hade jag tänkt plugga hela dagen för att få allt klart och slippa tänka på det, men träffade Kimsan och hade tänkt göra det någon timme bara, men det vart längre än så. Shoppade slut på alla pengar, surt! :/ Men nödvändigt! hoho..  Sen gick vi hem till mig och hämtade Oliver och tog bussen hem till henne och gick en promenad med hundarna sen blev det Tacos hos mig, hade tänkt ta det till lunch med klockan drog iväg som fan så det fick bli middag istället..

.... och nu sitter jag med hårfärg i skallen, yes :D Ska bli brunett igen. Trivs verkligen inte alls att vara ljus i håret, Hoppas bara det blir bra det här! :) bara 20 minuter kvar.. Ni kanske får en bild sen om jag orkar! :) ..


The end of the family line


Tjoohoo..

Hallå där! :)
Om två timmar går bussen, Känner mig inte riktigt på topp idag för att jobba, är ganska seg. Men det går väl över. Slutar halv 10 och är hemma runt 11, sen upp halv 5 imorgon bitti och ta bussen 10 över 6. Kommer vara helt död. Hatar att jobba kväll och sen jobba dag nästa morgon. En aning jobbigt.. Men men, snart är börjar skola igen & det är ännu värre. Måste göra klart psykoapt grejen också....

Men men, ut med hunden nu kanske? Undra om han ens fått frukost? haha, han får väl en extra gång om det är så att han redan fått det...

Hörs ikväll eller imorgon igen. :)

Söndagar suger!

Söndagar måste vara den tråkigaste dagen på veckan, eller så gör jag alltid mig dag till tråkig på söndagar. Eh, jag vet inte. Har massor att göra idag som jag varken har lust eller ork till. Men jag måste iallafall fixa mitt cv och den skiten så jag kan börja söka jobb.  Sedan är det ju allt plugg jag måste få klart om två veckor,  orka! =/

Nu ringer telefonen... Kimsan :)
Så hörs sen! :)




no one's gonna love you when you're old
Thats what they told you better stay young baby
No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby

HEJ! :D

Godmorgon :)
Idag är jag pigg som fan, somnade klockan 7 igår kväll, måde som ett as, världens huvudvärk och mådde illa, typ migrän! usch .. Men idag känns det bättre! .. igår va vi i enköping o bowlande, det sög för jag förlorade. hade verkligen trott att jag skulle vinna, men nej! .. haha .. Skulle egentligen iväg på pilates med Carro klockan elva men får inte tag på henne så struntar i det..

Pappa åker utomlands idag så jag är ensam heeela veckan, as skönt! :) och som sagt, jobbar bara tre dagar nästa vecka så det ska bli kanon skönt.. 


Lördag och jag är ledig.

Hallå! :)
Fan vad det är skönt att vara ledig, är ledig nästa helg också, & Jobbar bara tre dagar veckan som kommer. Ser verkligen fram emot det. Just nu håller jag på och letar för fullt efter lappen med tiden hos psykologen, hittar den ingenstans. Men den ligger väl nånstans här.


Idag har ångesten vart värre än nånsin & det är jävligt jobbigt. Igår kändes det som de mesta höll på att fixa ihop sig. Men idag är allt åt helvete igen. och ja, jag har faktiskt tagit tag i det här nu och ska verkligen försöka allt jag orkar för att bli av med all ångest och allt vad det nu än är, det är svårt. mibland orkar jag ta tag i det och ibland inte, just nu orkar jag verkligen inte, varje dag känns som en kamp att orka, orka försätta andas. När ska allt ta slut? När ska de kännas bra att vakna på morgonen igen? Fan, jag vill bara att de ska vara bra, jag hatar det här!

Fan vad jag är negativ, allt löser sig väl nångång?

Jag har iallafall typ tagit tag i mina problem nu och hoppas verkligen på det bästa!
kanske nångång ska ni få veta, men inte idag..


RSS 2.0